Blogg

3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse

Serveringsbransjen har blitt en veldig konkurranseutsatt bransje når det kommer til rekruttering. Hvordan kan du sikre at din bedrift lykkes med å fylle ledige stillinger? Her er 3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse.

Så enkelt kommer du i gang med rekruttering hos Staffers

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med rekruttering hos Staffers er å følge vår ferdigkomponerte mal forstillingsutlysninger som er spesialtilpasset HoReCa. Her vil vi avdekke ditt behov og sørge for at din stilingsannonse har tilstrekkelig med informasjon før den publiseres.

Start høstens rekruttering til ditt serveringssted nå

Serveringsbransjen opplever store utfordringer med å skaffe tilstrekkelig med arbeidskraft over hele landet, og det er nå stor kamp om å tiltrekke seg nye talenter og erfarne bransjefolk til restauranter, barer, hoteller og andre typer serveringssteder. Så hvordan kan du gå frem for å tiltrekke deg de beste folkene?

Har du nok personale til sommersesongen?

Vi har allerede fått en liten forsmak på sommeren, og endelig skal serveringsbransjen få oppleve en sommersesong som ligner mer på det vi er vant til fra tidligere. Men spørsmålet alle i serveringsbransjen nå stiller seg er – hvor får vi tak i folk?

Mangler du personale til ditt hotell eller serveringssted?

Mangler du personale til ditt hotell eller serveringssted? Prøv rekruttering med Staffers, enten for å dekke midlertidige behov eller rekruttering av nye talenter til faste stillinger.

Vil julebordsesongen bli offer for korona? | Staffers

Julebordsesongen kan bli innskrenket eller t.o.m. avlyst av koronahensyn. Uansett utfall, byr situasjonen på utfordringer for bemanning i restaurantbransjen.

Effektiv og fleksibel rekruttering i en usikker tid

Koronakrisen har ført til usikre tider i restaurant- og utelivsbransjen. Det gjør det viktigere enn noensinne med effektiv og fleksibel bemanning.

5 viktige punkter som kan hjelpe din bedrift overleve gjennom denne vanskelige tiden

5 viktige punkter som kan hjelpe din bedrift overleve gjennom denne vanskelige tiden. Men også komme ut av det klar til å blomstre. Les mer

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.