Mangler du personale til ditt hotell eller serveringssted?

Mens vi venter på full gjenåpning av restauranter, barer og nattklubber, og ikke minst sesongstart for uteservering, er det et par ting som man bør planlegge allerede nå. Hvordan står det til med varelageret hos leverandører av mat og drikke? Fungerer alt av utstyr? Har vi nok personale?

Vi kan ikke hjelpe til på alle områder, men det er èn ting vi spesialiserer oss innen –og det er rekruttering innen hotell- og serveringsbransjen. For hvor mange personer trenger man på jobb når meteren fjernes og kapasiteten igjen skal økes? Og hvor finner man dem nå?

Når man søker etter personale til sitt serveringssted ønsker man gjerne personer med bransjeerfaring,som er serviceinnstilt, har gode referanser, og som kan stille på kort varsel. Hos Staffers finner du personer med erfaring fra serveringsbransjen, fra yrker som servitør,bartender, kokk, kjøkkenmedarbeider, barback, oppvaskmedarbeider, for å nevne noen.

Staffers teknologi kobler bedrifter innen serveringsbransjen sammen med riktig kompetanse slik at man alltid kan opprettholde et optimalt servicenivå. Vi gjør det enkelt for deg å  rekruttere personer med kvalifikasjoner som fyller behovet til ditt serveringssted, enten det gjelder faste heltids- og deltidsstillinger eller dagvakter.

Skal du rekruttere de beste kandidatene til faste stillinger? Med vårt system får du lagt ut din stillingsannonse på få minutter, og stillingsutlysningen vil da bli synlig for personer i vårt nettverk både i Norge og andre land tilknyttet EU.

Eller har du kun behov for ekstra personale til travle perioder? Finn personer som kan stille opp og ta dagvakter på kort tid ved å legge ut ledige vakter i Staffers nettverk. Med automatiserte oppdragsavtaler og timeregistrerings lipper du unødvendig papirarbeid og mottar faktura på utført arbeid fra Staffers.

Det er enkelt å komme i gang med rekruttering via Staffers, både til faste stillinger og ekstravakter, prøv selv her.

 “ Vi använder oss ofta av Staffers och har fått in många duktiga bartenders, som vi även nu har anställt fast hos oss.”

Max, Barsjef-

BAR tjuvholmen

 

You might also like...

More posts
arrow

Å finne kvalifisert horeca-personell på kort varsel - en kontinuerlig utfordring

Det er ingen tvil om at horecabransjen i Norge er i konstant endring. Men en av de største utfordringene som banquet sjefer, restaurantledere og hotellmanagere stadig står overfor, er å finne kvalifisert personell på kort varsel. Denne akutte situasjonen kan føre til at man må ty til ulike nødløsninger, inkludert ansettelser gjennom bemanningsbyråer og kontakter. Dessverre kan dette skape stress og i noen tilfeller resultere i ansettelse av personell med mindre erfaring, noe som potensielt kan påvirke tjenestekvaliteten.

Leter du fortsatt etter ansatte til din restaurant eller event i sommer?

Sommeren er her, solen skinner, og vi gleder oss alle til å gjøre det beste ut av den. Men for mange av oss er dette de travleste månedene i året. Hvis du driver en restaurant, bar, en festival eller andre arrangementer, vet du nøyaktig hva vi snakker om. Og for å få din bedrift til å blomstre i sommer må du sørge for at du har de riktige menneskene til å servere gjestene dine. Forhåpentligvis har du et veldig dedikert team på plass og trenger bare noen ekstra hjelpende hender? Eller har du behov for å fylle heltids- eller deltidsstillinger for å forsterke teamet ditt? Leter du etter den perfekte kandidaten? Uansett behov er vi her for å hjelpe!