Mangler du personale til ditt hotell eller serveringssted?

Mens vi venter på full gjenåpning av restauranter, barer og nattklubber, og ikke minst sesongstart for uteservering, er det et par ting som man bør planlegge allerede nå. Hvordan står det til med varelageret hos leverandører av mat og drikke? Fungerer alt av utstyr? Har vi nok personale?

Vi kan ikke hjelpe til på alle områder, men det er èn ting vi spesialiserer oss innen –og det er rekruttering innen hotell- og serveringsbransjen. For hvor mange personer trenger man på jobb når meteren fjernes og kapasiteten igjen skal økes? Og hvor finner man dem nå?

Når man søker etter personale til sitt serveringssted ønsker man gjerne personer med bransjeerfaring,som er serviceinnstilt, har gode referanser, og som kan stille på kort varsel. Hos Staffers finner du personer med erfaring fra serveringsbransjen, fra yrker som servitør,bartender, kokk, kjøkkenmedarbeider, barback, oppvaskmedarbeider, for å nevne noen.

Staffers teknologi kobler bedrifter innen serveringsbransjen sammen med riktig kompetanse slik at man alltid kan opprettholde et optimalt servicenivå. Vi gjør det enkelt for deg å  rekruttere personer med kvalifikasjoner som fyller behovet til ditt serveringssted, enten det gjelder faste heltids- og deltidsstillinger eller dagvakter.

Skal du rekruttere de beste kandidatene til faste stillinger? Med vårt system får du lagt ut din stillingsannonse på få minutter, og stillingsutlysningen vil da bli synlig for personer i vårt nettverk både i Norge og andre land tilknyttet EU.

Eller har du kun behov for ekstra personale til travle perioder? Finn personer som kan stille opp og ta dagvakter på kort tid ved å legge ut ledige vakter i Staffers nettverk. Med automatiserte oppdragsavtaler og timeregistrerings lipper du unødvendig papirarbeid og mottar faktura på utført arbeid fra Staffers.

Det er enkelt å komme i gang med rekruttering via Staffers, både til faste stillinger og ekstravakter, prøv selv her.

 “ Vi använder oss ofta av Staffers och har fått in många duktiga bartenders, som vi även nu har anställt fast hos oss.”

Max, Barsjef-

BAR tjuvholmen

 

You might also like...

More posts
arrow

Hvordan finne og ansette personale med de riktige kvalifikasjoner i serveringsbransjen

Å drive en suksessfull restaurant krever mer enn en fantastisk meny og en god beliggenhet. Det er menneskene som gjør at alt spiller sammen og skaper en unik atmosfære. I en bransje med høy grad av konkurranse og stadig høyere krav er det helt essensielt at man har personale med de riktige kvalifikasjoner som i tillegg er erfarne og pålitelige. Men hvor finner man disse menneskene?

Har din restaurant nok ansatte til den travle sommersesongen?

Som restauranteier vet du at sommersesongen gir økt trafikk og en mulighet til å øke omsetningen. Men er du forberedt på å håndtere den økte tilstrømningen av kunder? Vi har alle opplevd hvordan en travel kveld i restauranten fort kan vike for kaos hvis det ikke er nok folk til stede til å servere dem . Det er på tide å spørre seg selv: har jeg nok ansatte på plass for de kommende sommermånedene?