Så enkelt kommer du i gang med rekruttering hos Staffers

Skal du ansette til ditt serveringssted? Du er kun få tastetrykk unna å nå ut til et nettverk av 10,000+kompetente personer.

Skal du rekruttere til en fast stilling innen hotell-og serveringsbransjen? Eller behøver du ekstra personell til travle perioder? Staffers plattform matcher arbeidstakere med bedrifter innen serveringsbransjen, både for faste og midlertidige stillinger. Staffers nettverk består både av personer som ønsker seg fast jobb og personer som ønsker seg den fleksibiliteten og friheten som frilansjobbing gir.

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med rekruttering hos Staffers er å følge vår ferdigkomponerte mal forstillingsutlysninger som er spesialtilpasset HoReCa. Her vil vi avdekke ditt behov og sørge for at din stilingsannonse har tilstrekkelig med informasjon før den publiseres. Når stillingsannonsen er publisert vil den være synlig i vårt nettverk i 6 uker. Aktuelle kandidater i Staffers nettverket blir verifisert på forhånd, og du har mulighet til å legge til spørsmål som kandidater må svare på i et videointervju.  

Har du tilstrekkelig med ansatte til dine faste stillinger men ser behovet for et par ekstra hender til travle perioder?

En ekstra bartender? Barback? Servitør? Da kan du legge ut dagsvakter hvor midlertidige ansatte gjennom Staffers jobber vakter på ditt serveringssted. Du bestemmer hvilken max lønn du vil tilby arbeidssøkerne, du velger kandidater selv, og den eneste ekstra kostnaden er servicegebyret – ingen skjultekostnader, etableringskostnad eller bindingstid.

Det er enkelt å komme i gang med rekruttering til faste stillinger og dagsvakter hos Staffers. Du kan publisere din første stillingsannonse ved hjelp av våre maler og lese mer om priser for rekruttering og dagsvakter her.

Et par tips for å lykkes med rekrutteringen til ditt serveringssted:

·     Skriv gjerne teksten i stillingsannonsen på engelsk og du åpner opp for at personer med relevant bransjeerfaring fra land i hele EU kan søke på dine ledige stillinger.

·     Gjør et godt inntrykk ved å inkludere flere bilder fra ditt serveringssted i stillingsannonsen.

·     Hvorfor skal jobbsøkere velge å jobbe hos deg? Inkluder gjerne en tekst om hva man som ansatt kan forvente seg av jobben og deg som arbeidsgiver.

 

You might also like...

More posts
arrow

Leter du fortsatt etter ansatte til din restaurant eller event i sommer?

Sommeren er her, solen skinner, og vi gleder oss alle til å gjøre det beste ut av den. Men for mange av oss er dette de travleste månedene i året. Hvis du driver en restaurant, bar, en festival eller andre arrangementer, vet du nøyaktig hva vi snakker om. Og for å få din bedrift til å blomstre i sommer må du sørge for at du har de riktige menneskene til å servere gjestene dine. Forhåpentligvis har du et veldig dedikert team på plass og trenger bare noen ekstra hjelpende hender? Eller har du behov for å fylle heltids- eller deltidsstillinger for å forsterke teamet ditt? Leter du etter den perfekte kandidaten? Uansett behov er vi her for å hjelpe!

Hvordan finne og ansette personale med de riktige kvalifikasjoner i serveringsbransjen

Å drive en suksessfull restaurant krever mer enn en fantastisk meny og en god beliggenhet. Det er menneskene som gjør at alt spiller sammen og skaper en unik atmosfære. I en bransje med høy grad av konkurranse og stadig høyere krav er det helt essensielt at man har personale med de riktige kvalifikasjoner som i tillegg er erfarne og pålitelige. Men hvor finner man disse menneskene?