Leter du fortsatt etter ansatte til din restaurant eller event i sommer?

Sommeren er her, solen skinner, og vi gleder oss alle til å gjøre det beste ut av den. Men for mange av oss er dette de travleste månedene i året. Hvis du driver en restaurant, bar, en festival eller andre arrangementer, vet du nøyaktig hva vi snakker om.Og for å få din bedrift til å blomstre i sommer må du sørge for at du har de riktige menneskene til å servere gjestene dine. Forhåpentligvis har du et veldig dedikert team på plass og trenger bare noen ekstra hjelpende hender?Eller har du behov for å fylle heltids- eller deltidsstillinger for å forsterke teamet ditt? Leter du etter den perfekte kandidaten? Uansett behov er vi herfor å hjelpe!

 

Staffers - et nettverk på 25.000 mennesker

Det kan være en frustrerende prosess å prøve å rekruttere de riktige personene til virksomheten din. Du leter kanskje etter et visst kompetansenivå eller erfaring, du har allerede prøvd de vanlige rekrutteringskanalene med liten eller ingen suksess, og hvis du finner den perfekte kandidaten - hvordan sørger du for at de velger å jobbe for deg? Hos Staffers tror vi det finnes en bedre måte å finne og rekruttere de riktige personene til din virksomhet.

Staffers nettverk består av 25.000 personer som er ivrige etter å jobbe, og de fleste av dem har erfaring fra serveringsbransjen. Deres erfaring spenner fra ulike kokkestillinger til servitør, bartender, barback, runner og eventpersonale. Eller kanskje du kan finne et nytt talent som mangler erfaring men har riktig holdning og arbeidsmoral?

For å få tilgang til nettverket behøver du bare registrere din bedrift og så vil du få jobbannonsen din publisert i løpet av få minutter. Husk å legge inn informasjon om stillingen du ønsker å fylle, hva du ser etter i riktig kandidat og lønnsbetingelser. Så snart folk begynner å søke på dine ledige jobber er det opp til deg å velge riktig kandidat.

 Er du klar for å prøve Staffers? Start her.

You might also like...

More posts
arrow

Leter du fortsatt etter ansatte til din restaurant eller event i sommer?

Sommeren er her, solen skinner, og vi gleder oss alle til å gjøre det beste ut av den. Men for mange av oss er dette de travleste månedene i året. Hvis du driver en restaurant, bar, en festival eller andre arrangementer, vet du nøyaktig hva vi snakker om. Og for å få din bedrift til å blomstre i sommer må du sørge for at du har de riktige menneskene til å servere gjestene dine. Forhåpentligvis har du et veldig dedikert team på plass og trenger bare noen ekstra hjelpende hender? Eller har du behov for å fylle heltids- eller deltidsstillinger for å forsterke teamet ditt? Leter du etter den perfekte kandidaten? Uansett behov er vi her for å hjelpe!

Hvordan finne og ansette personale med de riktige kvalifikasjoner i serveringsbransjen

Å drive en suksessfull restaurant krever mer enn en fantastisk meny og en god beliggenhet. Det er menneskene som gjør at alt spiller sammen og skaper en unik atmosfære. I en bransje med høy grad av konkurranse og stadig høyere krav er det helt essensielt at man har personale med de riktige kvalifikasjoner som i tillegg er erfarne og pålitelige. Men hvor finner man disse menneskene?