Har du nok personale til sommersesongen?

Vi har allerede fått en liten forsmak på sommeren, og endelig skal serveringsbransjen få oppleve en sommersesong som ligner mer på det vi er vant til fra tidligere. Men spørsmålet alle i serveringsbransjen nå stiller seg er – hvor får vi tak i folk?

I Staffers spesialiserer oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen. Vår plattform kobler personer med erfaring fra serveringsbransjen og HoReCa- sektoren med arbeidsgivere innen samme bransje. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra bedrifter som har valgt Staffers plattform til å finne personale, og på den måten kunne opprettholde et optimalt servicenivå.

Oppdag nye talenter

Skal du rekruttere de beste kandidatene til faste stillinger? I vårt nettverk finner du fagfolk fra hele Europa med erfaring fra yrker som servitør, bartender, kokk, kjøkkenmedarbeider, barback, og oppvaskmedarbeider, for å nevne noen.

Vi sørgerfor at du får lagt ut din stillingsannonse på få minutter, og stillingsutlysningen vil da bli synlig for personer i vårt nettverk, både i Norge og andre land tilknyttet EU.

Med Staffers er det full transparens når det kommer til kompetanse og referansesjekker, du kan være trygg på at personene du velger å ansette oppfyller de kravene du etterspør.

Det er enda ikke forsent å rekruttere personale til sommersesongen, med de kvalifikasjoner du ser etter. Uansett om du ser etter erfarne pizzakokker, servitører, bartendere eller barbacks, kan du komme raskt i gang med din første stillingsutlysning hos Staffers. Prøv selv her.

«Vi har prøvd ulike tjenester men vi synes at Staffers tilbyr den enkleste måten
å finne personer med den kompetansen vi søker etter.»  
Restaurant Hanami, Oslo

You might also like...

More posts
arrow

Å forstå nøkkelfaktorene i effektiv rekruttering i horeca

Horeca-bransjen i Norge er dynamisk og krevende, og banquet sjefer, restaurantledere og hotellmanagere står ofte overfor den utfordrende oppgaven å finne kvalifisert personell, spesielt på kort varsel. I denne artikkelen vil vi se på de nøkkelfaktorene som kan hjelpe deg med å effektivisere rekrutteringsprosessen og redusere behovet for siste øyeblikks ansettelser.

Å finne kvalifisert horeca-personell på kort varsel - en kontinuerlig utfordring

Det er ingen tvil om at horecabransjen i Norge er i konstant endring. Men en av de største utfordringene som banquet sjefer, restaurantledere og hotellmanagere stadig står overfor, er å finne kvalifisert personell på kort varsel. Denne akutte situasjonen kan føre til at man må ty til ulike nødløsninger, inkludert ansettelser gjennom bemanningsbyråer og kontakter. Dessverre kan dette skape stress og i noen tilfeller resultere i ansettelse av personell med mindre erfaring, noe som potensielt kan påvirke tjenestekvaliteten.