Vi har allerede fått en liten forsmak på sommeren, og endelig skal serveringsbransjen få oppleve en sommersesong som ligner mer på det vi er vant til fra tidligere. Men spørsmålet alle i serveringsbransjen nå stiller seg er – hvor får vi tak i folk?

I Staffers spesialiserer oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen. Vår plattform kobler personer med erfaring fra serveringsbransjen og HoReCa- sektoren med arbeidsgivere innen samme bransje. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger fra bedrifter som har valgt Staffers plattform til å finne personale, og på den måten kunne opprettholde et optimalt servicenivå.

Oppdag nye talenter

Skal du rekruttere de beste kandidatene til faste stillinger? I vårt nettverk finner du fagfolk fra hele Europa med erfaring fra yrker som servitør, bartender, kokk, kjøkkenmedarbeider, barback, og oppvaskmedarbeider, for å nevne noen.

Vi sørgerfor at du får lagt ut din stillingsannonse på få minutter, og stillingsutlysningen vil da bli synlig for personer i vårt nettverk, både i Norge og andre land tilknyttet EU.

Med Staffers er det full transparens når det kommer til kompetanse og referansesjekker, du kan være trygg på at personene du velger å ansette oppfyller de kravene du etterspør.

Det er enda ikke forsent å rekruttere personale til sommersesongen, med de kvalifikasjoner du ser etter. Uansett om du ser etter erfarne pizzakokker, servitører, bartendere eller barbacks, kan du komme raskt i gang med din første stillingsutlysning hos Staffers. Prøv selv her.

«Vi har prøvd ulike tjenester men vi synes at Staffers tilbyr den enkleste måten
å finne personer med den kompetansen vi søker etter.»  
Restaurant Hanami, Oslo

You might also like...

More posts
arrow

3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse

Serveringsbransjen har blitt en veldig konkurranseutsatt bransje når det kommer til rekruttering. Hvordan kan du sikre at din bedrift lykkes med å fylle ledige stillinger? Her er 3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse.

Så enkelt kommer du i gang med rekruttering hos Staffers

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med rekruttering hos Staffers er å følge vår ferdigkomponerte mal forstillingsutlysninger som er spesialtilpasset HoReCa. Her vil vi avdekke ditt behov og sørge for at din stilingsannonse har tilstrekkelig med informasjon før den publiseres.