Start høstens rekruttering til ditt serveringssted nå

Skal du ansette folk til ditt serveringssted i høst? Her er 3 grunner til at du bør starte rekrutteringen allerede nå

Serveringsbransjen opplever store utfordringer med å skaffe tilstrekkelig med arbeidskraft over hele landet, og det er nå stor kamp om å tiltrekke seg nye talenter og erfarne bransjefolk til restauranter, barer, hoteller og andre typer serveringssteder. Så hvordan kan du gå frem for å tiltrekke deg de beste folkene?

 I Staffers spesialiserer vi oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen. Vår plattform matcher arbeidstakere med bedrifter innen serveringsbransjen, både for faste og midlertidige stillinger. Her er tre grunner til at vi mener du bør starte rekrutteringen for høsten allerede nå.

1.     Du står først i køen for aktive jobbsøkere. Over 300 jobbsøkere oppretter profil hos Staffers ukentlig, dette er en kombinasjon av erfarne bransjefolk i Norge, jobbsøkere med relevant erfaring fra EU-land som søker nye muligheter i Norge, studenter som ønsker seg jobb ved siden av studiene, og nye talenter som ser etter sin første jobb innen serveringsbransjen.

2.     Bygg profil. For å kunne tiltrekke seg de menneskene som best kan hjelpe deg og ditt serveringssted å lykkes er det viktig å fremstå som en attraktiv arbeidsgiver. Bruk tid på å bygge kjennskap til ditt serveringssted som en attraktiv arbeidsplass ved å kommunisere hvordan det er å jobbe på ditt serveringssted i dine sosiale medier kanaler, bruk tid på å skrive en god stillingsutlysning som inkluderer informasjon om hvorfor det er et godt sted å jobbe, hva de utlyste stillingene innebærer, hvilke menneskelige og faglige kvalifikasjoner du ser etter, og hva man kan forvente seg som ansatt.

3.     God planlegging gir bedre premisser for å lykkes med rekruttering og bemanningsplanlegging. Hvor mange faste stillinger skal du rekruttere til for høsten? Dersom du lykkes med å fylle alle stillinger, har du nok folk til å jobbe også under julebordsesongen? Hos Staffers kan vi hjelpe deg må fylle ditt behov for både faste og midlertidige stillinger. Dersom det kreves et par ekstra hender i travle perioder kan du få hjelp ved å legge ut ledige dagsvakter hos Staffers. I vårt nettverk finner du også personale med erfaring fra serveringsbransjen som ønsker seg fleksibiliteten det å jobbe dagsvakter når de selv ønsker gir.

Det er veldig enkelt å komme i gang med rekruttering via Staffers. Publiser din første stillingsannonse ved å følge våre ferdigkomponerte maler her.

You might also like...

More posts
arrow

Leter du fortsatt etter ansatte til din restaurant eller event i sommer?

Sommeren er her, solen skinner, og vi gleder oss alle til å gjøre det beste ut av den. Men for mange av oss er dette de travleste månedene i året. Hvis du driver en restaurant, bar, en festival eller andre arrangementer, vet du nøyaktig hva vi snakker om. Og for å få din bedrift til å blomstre i sommer må du sørge for at du har de riktige menneskene til å servere gjestene dine. Forhåpentligvis har du et veldig dedikert team på plass og trenger bare noen ekstra hjelpende hender? Eller har du behov for å fylle heltids- eller deltidsstillinger for å forsterke teamet ditt? Leter du etter den perfekte kandidaten? Uansett behov er vi her for å hjelpe!

Hvordan finne og ansette personale med de riktige kvalifikasjoner i serveringsbransjen

Å drive en suksessfull restaurant krever mer enn en fantastisk meny og en god beliggenhet. Det er menneskene som gjør at alt spiller sammen og skaper en unik atmosfære. I en bransje med høy grad av konkurranse og stadig høyere krav er det helt essensielt at man har personale med de riktige kvalifikasjoner som i tillegg er erfarne og pålitelige. Men hvor finner man disse menneskene?