Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse

Skal du rekruttere personale til en bedrift innen serveringsbransjen? Her er 3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse.

Serveringsbransjen har blitt en veldig konkurranseutsatt bransje når det kommer til rekruttering.  Hvordan kan du sikre at din bedrift lykkes med å fylle ledige stillinger?

 

Her er 3 tips du kan tenke på når du skal skrive dinneste stillingsannonse:

 

·     Skriv gjerne teksten i stillingsannonsen på engelsk og du åpner opp for at personer med relevant bransjeerfaring fra land i hele EU kan søke på dine ledige stillinger

·     Hvem ser du etter? Skriv stillingsannonsen med tanke på den kandidaten du ønsker deg

·     Hvorfor skal jobbsøkere velge å jobbe hos deg? Inkluder gjerne en tekst om hva man som ansatt kan forvente seg av jobben og deg som arbeidsgiver, samt hva som inkluderes i den totale pakken av lønn og betingelser.

Når du har skrevet ferdig stillingsannonsen må du sørge for at så mange relevante personer som mulig ser og leser din stillingsannonse. Ved å publisere din stillingsannonse på Staffers sin plattform vil du automatisk øke sjansene for å bli lagt merke til av erfarne bransjefolk.Staffers nettverket består av 10,000+ personer og vi forsøker å matche bedrifter med mennesker som har arbeidserfaring fra HoReCa /serveringsbransjen.

 

Det er enkelt å komme i gang med rekruttering via Staffers. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle ut vår mal for stillingsannonse som er utformet med tanke på serveringsbransjen, husk de 3 tipsene nevnt over når du skriver din tekst, klikk på publiseringsknappen – og din stillingsannonse vil være synlig i vårt nettverk i en periode på 6 uker. Alle søkere vil bli verifisert, og du har muligheten til å legge til spørsmål som søkere må svare på i et video intervju. Hvor mange personer du så ønsker å ansette er helt opp til deg, vi håper du finner så mange du har behov for.

 

Vår prising er relativt beskjeden sammenlignet med tradisjonelle rekrutteringsfirmaer, men det viktigste er at du lykkes med din rekrutteringsprosess og at du finner de rette kandidatene for dine ledige stillinger. Så hvorfor ikke prøve rekruttering med Staffers for dine ledige stillinger? Klikk her for å komme i gang.

You might also like...

More posts
arrow

Å forstå nøkkelfaktorene i effektiv rekruttering i horeca

Horeca-bransjen i Norge er dynamisk og krevende, og banquet sjefer, restaurantledere og hotellmanagere står ofte overfor den utfordrende oppgaven å finne kvalifisert personell, spesielt på kort varsel. I denne artikkelen vil vi se på de nøkkelfaktorene som kan hjelpe deg med å effektivisere rekrutteringsprosessen og redusere behovet for siste øyeblikks ansettelser.

Å finne kvalifisert horeca-personell på kort varsel - en kontinuerlig utfordring

Det er ingen tvil om at horecabransjen i Norge er i konstant endring. Men en av de største utfordringene som banquet sjefer, restaurantledere og hotellmanagere stadig står overfor, er å finne kvalifisert personell på kort varsel. Denne akutte situasjonen kan føre til at man må ty til ulike nødløsninger, inkludert ansettelser gjennom bemanningsbyråer og kontakter. Dessverre kan dette skape stress og i noen tilfeller resultere i ansettelse av personell med mindre erfaring, noe som potensielt kan påvirke tjenestekvaliteten.

Update cookies preferences