Skal du rekruttere personale til en bedrift innen serveringsbransjen? Her er 3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse.

Serveringsbransjen har blitt en veldig konkurranseutsatt bransje når det kommer til rekruttering.  Hvordan kan du sikre at din bedrift lykkes med å fylle ledige stillinger?

 

Her er 3 tips du kan tenke på når du skal skrive dinneste stillingsannonse:

 

·     Skriv gjerne teksten i stillingsannonsen på engelsk og du åpner opp for at personer med relevant bransjeerfaring fra land i hele EU kan søke på dine ledige stillinger

·     Hvem ser du etter? Skriv stillingsannonsen med tanke på den kandidaten du ønsker deg

·     Hvorfor skal jobbsøkere velge å jobbe hos deg? Inkluder gjerne en tekst om hva man som ansatt kan forvente seg av jobben og deg som arbeidsgiver, samt hva som inkluderes i den totale pakken av lønn og betingelser.

Når du har skrevet ferdig stillingsannonsen må du sørge for at så mange relevante personer som mulig ser og leser din stillingsannonse. Ved å publisere din stillingsannonse på Staffers sin plattform vil du automatisk øke sjansene for å bli lagt merke til av erfarne bransjefolk.Staffers nettverket består av 10,000+ personer og vi forsøker å matche bedrifter med mennesker som har arbeidserfaring fra HoReCa /serveringsbransjen.

 

Det er enkelt å komme i gang med rekruttering via Staffers. Det eneste du behøver å gjøre er å fylle ut vår mal for stillingsannonse som er utformet med tanke på serveringsbransjen, husk de 3 tipsene nevnt over når du skriver din tekst, klikk på publiseringsknappen – og din stillingsannonse vil være synlig i vårt nettverk i en periode på 6 uker. Alle søkere vil bli verifisert, og du har muligheten til å legge til spørsmål som søkere må svare på i et video intervju. Hvor mange personer du så ønsker å ansette er helt opp til deg, vi håper du finner så mange du har behov for.

 

Vår prising er relativt beskjeden sammenlignet med tradisjonelle rekrutteringsfirmaer, men det viktigste er at du lykkes med din rekrutteringsprosess og at du finner de rette kandidatene for dine ledige stillinger. Så hvorfor ikke prøve rekruttering med Staffers for dine ledige stillinger? Klikk her for å komme i gang.

You might also like...

More posts
arrow

3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse

Serveringsbransjen har blitt en veldig konkurranseutsatt bransje når det kommer til rekruttering. Hvordan kan du sikre at din bedrift lykkes med å fylle ledige stillinger? Her er 3 tips til hvordan du kan forbedre din stillingsannonse.

Så enkelt kommer du i gang med rekruttering hos Staffers

Det eneste du trenger å gjøre for å komme i gang med rekruttering hos Staffers er å følge vår ferdigkomponerte mal forstillingsutlysninger som er spesialtilpasset HoReCa. Her vil vi avdekke ditt behov og sørge for at din stilingsannonse har tilstrekkelig med informasjon før den publiseres.