Slik kan du få jobb på festivaler denne sommeren

Liker du festivaler? Spesielt musikkfestivaler? Kanskje er du så heldig å ha skaffet deg en billett til en av de mange festivalene i sommer, eller kanskje du foretrekker å tjene litt penger og få nye venner – med skikkelig bra musikk i bakgrunnen? Da kan kanskje det å jobbe på en festival være akkurat den muligheten du har ventet på. La oss fortelle deg hvordan du kan få jobb på festivaler i sommer.

For at festivalene skal få gitt sine gjester en best mulig opplevelse, trenger de et stort antall mennesker til å jobbe før, under og etter arrangementet. Typiske jobber som skal fylles er verter, bar-ansatte til å selge drinker og snacks, cateringpersonale som skal servere mat til artister og folk som jobber, sjåfører og folk til å rigge festivalområdet og scenene. Noen av disse jobbene kan dekkes av frivillige, men vanligvis må de også samarbeide med en leverandør som kan legge til rette foren enkel og pålitelig måte å finne folk med riktig kompetanse til å jobbe resten av de ledige skiftene. Hos Staffers tilbyr vi en plattform som muliggjør nettopp det.  Vi matcher selskaper innen serveringsbransjen med folk som har riktig kompetanse og erfaring. Vi er ikke et bemanningsbyrå, men et jobb nettverk hvor du kan finne en mengde jobbmuligheter.

 

Så hvordan kommer du i gang med jobbsøkingen til festivaler?

For å kunne jobbe på festivaler og andre lignende arrangementer må du være minimum 18 år, og noen jobber krever en minimumsalder på 20 år (på grunn av alkoholserveringsforskrifter). Hvis du er 18 år eller eldre, følger du bare de neste trinnene:

1.    Last ned Staffers appen der du vanligvislaster ned apper (eller klikk her ).

2.    Set opp profilen din (Trenger du litt hjelp? Klikk her).

3.    Bla gjennom nåværende ledige jobbmuligheter.

4.    Søk om å få jobbe festival skift direkte i appen.

5.    Selskapet som publiserte skiftet vil komme tilbake til deg om kort tid hvis profilen din samsvarer med det de leter etter.

Ofte stilte spørsmål:

-      Om å jobbe ditt første skift .

-      Om arbeidskontrakter: Midlertidige ansettelser .

-      Om hvordan du får betalt: Skift betalingsprosess .

-      Om skatt: Slik finner du skattekortet ditt

You might also like...

More posts
arrow

Bli din egen sjef ved å jobbe frilans i serveringsbransjen.

Ønsker du mer fleksibilitet og frihet i din arbeidshverdag? Kanskje du har tenkt på å bli din egen sjef men vet ikke hvor du skal begynne, eller hele prosessen med papirarbeid og andre administrative oppgaver tilknyttet dette virker overveldende?

Leter du etter jobb i Oslo?

Oslo har vokst seg frem til å bli et ekte mat mekka med restauranter som dekker alt fra «fine dining» på Michelin nivå til street food fra alle verdens hjørner, man behøver heller ikke gå veldig langt for å sikre seg en riktig god kopp kaffe med noe attåt. Men dette betyr også at serveringsbransjen har blitt en bransje som sysselsetter et stort antall mennesker i Oslo regionen.

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.