Leter du etter jobb i Oslo?

Oslo har vokst seg frem til å bli et ekte mat mekka med restauranter som dekker alt fra «fine dining» på Michelin nivå til street food fra alle verdens hjørner, man behøver heller ikke gå veldig langt for å sikre seg en riktig god kopp kaffe med noe attåt. Men dette betyr også at serveringsbransjen har blitt en bransje som sysselsetter et stort antall mennesker i Oslo regionen. Og det er her Staffers kommer inn; hos Staffers spesialiserer vi oss på rekruttering for serveringsbransjen. Vår plattform matcher jobbsøkere med bedrifter i serveringsbransjen, som betyr at du finner de mest interessante jobbmulighetene i serveringsbransjen kun et få klikk unna. Uansett om du leter etter fast heltidsjobb eller deltidsjobb, eller ønsker mer fleksibilitet slik at du kan velge hvor og når du vil jobbe, så er vi trygge på at vi kan finne en jobb til deg.

I Staffers appen finner du et variert utvalg av dagsvakter og faste stillinger i Oslo området. Fra barback til bartender, kjøkkenassistent til kokk, hotell resepsjonist jobber og renholdsmedarbeidere, til servitørjobber. Mange av bedriftene er ute etter å rekruttere til faste stillinger, og andre ønsker ekstra hjelp i spesielt travle perioder eller grunnet fravær blant sine ansatte.

Mangler du erfaring fra serveringsbransjen? Start med å søke på dagsvakter, vis at du er villig til å lære, og du kan være på vei inn i en helt ny karriere og en fast jobb. I serveringsbransjen er det mange som har jobbet seg til en god karriere gjennom ulike jobber i forskjellige avdelinger innen en bedrift.

Eller har du kanskje en del år med erfaring innen serveringsbransjen og er på jakt etter nye muligheter i en ny bedrift? Så spennende! Vi håper du finner nøyaktig den jobben du ønsker deg med Staffers. Sørg for å fylle ut din profil med dine nøkkelkvalifikasjoner og jobberfaringer i Staffers appen. Det gjør det lettere for deg å søke på jobber, og ikke minst for bedrifter å velge ut nettopp deg til å komme på intervju.

Er du klar for å se på de ledige jobbene i Oslo området? Last ned Staffes appen der hvor du vanligvis laster ned apper, oppretten profil, og start jobbjakten.

Jeg vil gjerne dele mine erfaringer medStaffers og fortelle at folkene i Staffers gjør en fantastisk jobb. Jeg erveldig glad for  at jeg bestemte meg forå jobbe med dere. Staffers appen er så enkel å bruke og det er lett å finnerjobber. Det er nesten som å ha en virtuell venn med meg som hjelper meg å holdeorden på jobber og finne steder å jobbe. Jeg bare velger et sted å jobbe,søker, og kommuniserer direkte med lederne der. Det er så enkelt!
Gjennom jobber via Staffers har jeg møtt såmange mennesker og mange av dem har blitt veldig gode venner av meg. Det følessom om jeg har funnet en ny familie. Takk Staffers!
SamKhalid, Staffer

Vil du bli litt bedre kjent med oss før du oppretter din Staffers profil? Du kan lese mer om Staffers her.

 

You might also like...

More posts
arrow

Slik kan du få jobb på festivaler denne sommeren

Liker du festivaler? Spesielt musikkfestivaler? Kanskje er du så heldig å ha skaffet deg en billett til en av de mange festivalene i sommer, eller kanskje du foretrekker å tjene litt penger og få nye venner – med skikkelig god musikk i bakgrunnen? Da kan kanskje det å jobbe på en festival være akkurat den muligheten du har ventet på. La oss fortelle deg hvordan du kan få jobb på festivaler i sommer.

Bli din egen sjef ved å jobbe frilans i serveringsbransjen.

Ønsker du mer fleksibilitet og frihet i din arbeidshverdag? Kanskje du har tenkt på å bli din egen sjef men vet ikke hvor du skal begynne, eller hele prosessen med papirarbeid og andre administrative oppgaver tilknyttet dette virker overveldende?

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.