Bli din egen sjef ved å jobbe frilans i serveringsbransjen.

Ønsker du mer fleksibilitet og frihet i din arbeidshverdag? Kanskje du har tenkt på å bli din egen sjef men vet ikke hvor du skal begynne, eller hele prosessen med papirarbeid og andre administrative oppgaver tilknyttet dette virker overveldende?

Hos Staffers spesialiserer vi oss på rekruttering for serveringsbransjen. Vår plattform matcher jobbsøkere med bedrifter i serveringsbransjen, både for fastestillinger og dagsvakter. Dagsvakter publiseres i Staffers appen av bedrifter som leter etter ekstra bemanning i travle perioder, til private events, eller grunnet fravær hos sine ansatte. Nye dagsvakter publiseres flere ganger i uken,og det er ofte mange ledige skift som blir publisert i dagene like før helgen.

Dersom du ønsker å bli frilanser og jobbe dagsvakter som du søker på i Staffers appen vil vi ta oss av alle administrative oppgaver for deg. Vi sørger for at du er fullt forsikret på jobb, at du får betalt avtalt beløp i tide – direkte til din bankkonto, ferdig beskattet. Sammen med vår partner ManyMore tar vi oss av alt, det eneste du trenger å gjøre er å møte opp på jobb. Hvor og når du jobber er helt opp til deg. Nevnte vi at vi også tilbyr de best betalte jobbene i serveringsbransjen?

Jeg har bare gode erfaringer med Staffers og har bare bra ting å si om dem. Det er en fin atmosfære der, de løser sakerraskt, du er trygg på jobb og kan være sikker på at du får det som har blitt avtalt.
Vitali Moshin, Staffer

Som en Staffer får du det beste av begge verdener med fleksibiliteten som en frilanser sammen med fordelene av å være en ansatt.

Er du klar for å begynne å se på ledige jobber? Alt du behøver å gjøre for å komme i gang er å laste ned Staffers appen der hvor du vanligvis laster ned apper, opprette en profil, og begynne å søke på ledige dagsvakter i ditt område.

You might also like...

More posts
arrow

Slik kan du få jobb på festivaler denne sommeren

Liker du festivaler? Spesielt musikkfestivaler? Kanskje er du så heldig å ha skaffet deg en billett til en av de mange festivalene i sommer, eller kanskje du foretrekker å tjene litt penger og få nye venner – med skikkelig god musikk i bakgrunnen? Da kan kanskje det å jobbe på en festival være akkurat den muligheten du har ventet på. La oss fortelle deg hvordan du kan få jobb på festivaler i sommer.

Leter du etter jobb i Oslo?

Oslo har vokst seg frem til å bli et ekte mat mekka med restauranter som dekker alt fra «fine dining» på Michelin nivå til street food fra alle verdens hjørner, man behøver heller ikke gå veldig langt for å sikre seg en riktig god kopp kaffe med noe attåt. Men dette betyr også at serveringsbransjen har blitt en bransje som sysselsetter et stort antall mennesker i Oslo regionen.

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.