Servitør, kokk, bartender ellerbarback?

Staffers formidler både faste stillinger (heltid og deltid) og korttidsoppdrag innen serveringsbransjen. Typiske stillinger i serveringsbransjen er servitør, kokk, kjøkkenassistent, hovmester, bartender, barback, og oppvaskmedarbeider.

For heltids- og deltidsstillinger er Staffer en formidler som hjelper bedrifter i serveringsbransjen å matche deres behov med riktig kompetanse, og hvor målet er at du blir ansatt på heltid eller deltid. For korttidsoppdrag i form av dagsvakter formidler vi obber hvor bedrifter trenger ekstra folk på jobb en eller flere dager hvor det ikke er tilstrekkelig med kun deres egen stab.

Faste stillinger gir deg forutsigbarhet og trygghet, mens dagsvakter gir deg frihet og fleksibilitet slik at du kan bestemme når og hvor du ønsker å jobbe – og ikke minst hvor mye. Mange som starter med å jobbe dagsvakter via Staffers blir senere ansatt hos arbeidsgivere de har jobbet for, det er med andre ord også gode muligheter for fast ansettelse hos de arbeidsgiverne du har vært på korttidsoppdrag for dersom du skulle ønske det. Eller hvorfor ikke en kombinasjon?

«Jeg liker fleksibiliteten Staffers tilbyr. Jeg har en heltidsstilling, men har muligheten til å jobbe ekstra vakter på mine fridager dersom jeg ønsker det. Jeg har anbefalt Staffers appen til mange venner og alle sammen liker den veldig godt.»
Louis Nguyen, Staffer

Har du lyst til å sjekke ut hvilke type jobber som finnes tilgjengelig hos Staffers? Akkurat nå finner du en mengde ledige faste stillinger på vår nettside. I Staffers appen finner du både dagsvakter og fastestillinger, du laster ned Staffers der hvor du vanligvis laster ned dine apper.

Over 350 personer oppretter profil hos Staffers ukentlig, og noen av grunnene til det er antallet ledige jobber som oppdateres kontinuerlig, vi tilbyr de høyeste lønningene i bransjen, og du kan velge mellom full fleksibilitet eller fast stilling.

 

Vi ønsker deg lykke til med jobbjakten!

You might also like...

More posts
arrow

5 grunner til å søke jobb via Staffers

Over 350 personer oppretter profil hos Staffers ukentlig, og her er 5 grunner til at du bør gjøre det samme.

Finn din neste jobb i sommer med Staffers

Akkurat nå finner du mange ledige jobber på festivaler, barer og restauranter i hele Norge. I Staffers appen vil du finne ledige stillinger som kokk, servitør, bartender, barback/runner, og ulike typer eventjobber. Når og hvor du vil jobbe er helt opp til deg.