Er du student i høst og vil jobbe ved siden av studiene?

Høsten er synonymt med studiestart for mange, det er starten på en ny tilværelse, og man samler erfaringer og minner som man gjerne har med seg resten av livet.

Studietiden handler vel så mye om det sosiale som selve studiene og man ønsker gjerne å ta del i så mye som mulig av det som skjer. Da erfarer mange også at det ikke er alltid studielånet strekker til og derav ser nytten i å spe på den månedlige inntekten med en fast deltidsjobb eller jobbe dagsvakter når det passer. Er du en av dem som kunne tenke deg å jobbe ved siden av studiene?

I Staffers spesialiserer vi oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen.

Vår plattform matcher arbeidstakere med bedrifter innen serveringsbransjen, både for faste og midlertidige stillinger. Høsten er en travel periode for serveringsbransjen og en tid hvor mange bedrifter skal rekruttere til blant annet faste deltidsstillinger. Eksempler på stillinger som ofte blir utlyst er servitør,barback, bartender, og kjøkkenassistent.

Høres det interessant ut? Da oppfordrer vi deg til å opprette en profil hos Staffers allerede nå slik at du kan søke på de stillingene som blir publisert hos Staffers utover høsten med kun et par klikk.

 

Er du ikke helt sikker på hvor mye du vil eller kan jobbe? Hos Staffers finner du også muligheten for å jobbe dagsvakter når det passer deg – du bestemmer når og hvor du ønsker å jobbe. Dette er ekstra skift som bedrifter i serveringsbransjen søker etter å fylle i perioder hvor de opplever ekstra stor pågang og hvor eksisterende arbeidsstyrke ikke er tilstrekkelig for å dekke behovet på serveringsstedet.

Uansett om du leter etter en fast eller midlertidig stilling vil du oppleve at mulighetene er mange hos Staffers. Det er veldig enkelt å komme i gang, start med å laste ned Staffers appen der hvor du laster ned apper.

 

Velkommen til Staffers, vi ønsker deg lykke til med jobbjakten!

You might also like...

More posts
arrow

5 grunner til å søke jobb via Staffers

Over 350 personer oppretter profil hos Staffers ukentlig, og her er 5 grunner til at du bør gjøre det samme.

Finn din neste jobb i sommer med Staffers

Akkurat nå finner du mange ledige jobber på festivaler, barer og restauranter i hele Norge. I Staffers appen vil du finne ledige stillinger som kokk, servitør, bartender, barback/runner, og ulike typer eventjobber. Når og hvor du vil jobbe er helt opp til deg.