Er du på jakt etter en fast jobb eller full fleksibilitet?

Enten du er en erfaren medarbeider som leter etter din neste jobb, eller du er i starten av din karriere, eller du leter etter en ekstrajobb, kan du finne mange jobbmuligheter som er relevante for deg med Staffers.

Hos Staffers spesialiserer vi oss på rekruttering til serveringsbransjen. Vår plattform matcher jobbsøkere med bedrifter innen serveringsbransjen. Du kan velge å søke på heltids- eller deltids jobber, ellerønsker du mer fleksibilitet og selv bestemme når og hvor du skal jobbe? Da kan det hende at dagsvakter er det riktige valget for deg. Det er også mulig å kombinere disse alternativene ved å jobbe dagsvakter ved siden av en faststilling.

Dersom du velger å søke på faste heltids- eller deltids stillinger som du ser utlyst på Staffers.no eller i Staffers appen er det bare å sende inn din søknad i vår plattform og så vil din søknad bli vurdert av bedriften som har lyst ut stillingen. Akkurat nå er de mest ettertraktede kandidatene som bedrifter i serveringsbransjen ser etter de som har erfaring som servitør, bartender eller kokk.

Ønsker du et mer fleksibelt arbeidsliv er dagsvakter den rette løsningen for deg, da har du muligheten til selv å velge når og hvor du skal jobbe. Det er bare å sette opp din profil i Staffers appen og begynne å søke på ledige dagsvakter i ditt område. Alle administrative oppgaver som skattekort og utbetalinger håndteres av vår partner PayoutPartner. Alt du behøver å tenke på er å søke på dagsvakter og gå på jobb, og så vil du fåbetalt som avtalt. Nevnte vi at Staffers tilbyr de best betalte jobbene i serveringsbransjen?

Staffers var det beste som skjedde meg i 2022.Jeg har en god CV men ble sjeldent kalt inn på intervju. Når jeg begynte å jobbe dagsvakter gjennom Staffers åpnet det mange dører for meg og mange jobbmuligheter kom min vei. Jeg møtte mange mennesker som så mitt potensiale og syntes jeg gjorde en god jobb. Jeg kan nå få vist frem mine ferdigheter på mange arbeidsplasser, og muligheten til å velge dagsvakter i et fantastisk arbeidsmiljø er en stor bonus. Jeg vil også passe på å nevne at menneskene som jobber i Staffers er superhelter som agerer profesjonelt og alltid er tilgjengelige når man måtte trenge hjelp med noe. Jeg ser egentlig ikke Staffers som en jobb app som jeg jobber med, men som en familie. Takk for profesjonaliteten og omsorgen dere viser oss!
Sueli Bonfim, Staffer

 

Er du klar for å søke på din neste jobb eller dagsvakt i serveringsbransjen? Last ned Staffers appen for å se alle ledige dagsvakter og faster stillinger. Du finner Staffers appen der hvor du vanligvis laster ned apper, eller du kan se vår jobbsøker side for link til nedlasting av Staffers appen.

You might also like...

More posts
arrow

Slik kan du få jobb på festivaler denne sommeren

Liker du festivaler? Spesielt musikkfestivaler? Kanskje er du så heldig å ha skaffet deg en billett til en av de mange festivalene i sommer, eller kanskje du foretrekker å tjene litt penger og få nye venner – med skikkelig god musikk i bakgrunnen? Da kan kanskje det å jobbe på en festival være akkurat den muligheten du har ventet på. La oss fortelle deg hvordan du kan få jobb på festivaler i sommer.

Bli din egen sjef ved å jobbe frilans i serveringsbransjen.

Ønsker du mer fleksibilitet og frihet i din arbeidshverdag? Kanskje du har tenkt på å bli din egen sjef men vet ikke hvor du skal begynne, eller hele prosessen med papirarbeid og andre administrative oppgaver tilknyttet dette virker overveldende?

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.