5 grunner til å søke jobb via Staffers

5 grunner til å søke jobb via Staffers

Vi går nå inn i en sesong med stor etterspørsel etter arbeidskraft, og da spesielt innen serveringsbransjen. Har du lyst til å jobbe i sommer? Uansett om du har lyst til å jobbe mye eller lite, fast eller når det passer deg, så er det store sjanser for at du finner den rette jobben for deg via Staffers.

I Staffers spesialiserer oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen. Vår plattform matcher arbeidstakere med bedrifter innen serveringsbransjen, både for faste og midlertidige stillinger.

Over 350 personer oppretter profil hos Staffers ukentlig, og her er 5 grunner til at du bør gjøre det samme:

 

·     Full fleksibilitet – jobb når og hvor du vil

·     Kontinuerlig et stort utvalg av ledige jobber

·     Jobber med de høyeste lønningene i bransjen

·     Du kan være trygg på at du alltid er fullt forsikret på jobb

·     Lønn rett på konto

Det publiseres fortløpende ledige dagsvakter i Staffers appen. Eksempler på ledige jobber i Staffers akkurat nå er servitørjobber, bartenderjobber, og eventjobber.

Last ned Staffers appen i din App Store /Google Play for å finne din neste jobb.

 

Mange som starter med å jobbe dagsvakter via Staffers blir senere ansatt hos arbeidsgivere de har jobbet for, det er med andre ord også gode muligheter for fast ansettelse.

Kunne du tenke deg en fast heldtids- eller deltidsstilling med det samme? Akkurat nå finner du en mengde ledige faste stillinger her.

“Jeg har brukt Staffers appen i et par år nå og elsker fleksibiliteten. Jeg kan velge å ta dagsvakter på de steder jeg ønsker, til de tidspunktene jeg kan, og den gode lønnen er definitivt et pluss. Jeg ble også fast ansatt på et sted hvor jeg hadde tatt en dagsvakt, og har fortsatt å bruke Staffers.»
PatriciaMartinsen-Altuve

You might also like...

More posts
arrow

Slik kan du få jobb på festivaler denne sommeren

Liker du festivaler? Spesielt musikkfestivaler? Kanskje er du så heldig å ha skaffet deg en billett til en av de mange festivalene i sommer, eller kanskje du foretrekker å tjene litt penger og få nye venner – med skikkelig god musikk i bakgrunnen? Da kan kanskje det å jobbe på en festival være akkurat den muligheten du har ventet på. La oss fortelle deg hvordan du kan få jobb på festivaler i sommer.

Bli din egen sjef ved å jobbe frilans i serveringsbransjen.

Ønsker du mer fleksibilitet og frihet i din arbeidshverdag? Kanskje du har tenkt på å bli din egen sjef men vet ikke hvor du skal begynne, eller hele prosessen med papirarbeid og andre administrative oppgaver tilknyttet dette virker overveldende?

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.