Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Unngå å ansette feil person

Som ansvarlig er det ikke en enkel oppgave å rekruttere en ny person til å passe teamet ditt i restaurantbransjen. De fleste av oss har alle opplevd å ansette feil person, og det kan noen ganger være en grusom opplevelse. Staffers ønsker å redusere sjansene for at du ansetter feil person ved å gi deg mer pålitelig og oversiktlig informasjon under ansettelsesprosessen.

 

Du må ikke bare bruke mer tid og nye ressurser for å finne en ny kandidat, men kan også i noen tilfeller føre til problemer med arbeidsmiljøet og undertrykke den generelle tjenesten til etableringen.

 

En av de største årsakene til at feil ansettelser skjer i dag, er screeningprosessen før intervjuet ikke alltid fungerer. Selv om en person kan inkludere en enorm mengde erfaring på CVen sin, finnes det dessverre ikke noen bevis på at disse påstandene stemmer. En nylig gjennomført studie viser at over en tredjedel av jobbsøkerne overdriver på CVen sin når det gjelder kvalifikasjoner og ansettelsesdatoer i håp om at de vil virke bedre egnet for rollen de søker.

 

Uten å kunne sjekke påstandene, kan arbeidsgivere velge den helt feil kandidaten til jobben. Det er her den riktige teknologien kommer inn; som kan verifisere en kandidats påstander og sikre at overdrivelser holdes på et minimum.

 

Å kunne verifisere arbeidere fra ulike sektorer er veldig viktig for å unngå å ansette feil person. Staffers er et eksempel på en løsning som muliggjør en digitalisert og kontinuerlig oppdatert CV med anbefalinger fra tidligere jobberfaringer. Dette kan gjøre ansettelsesprosessen mye enklere for alle parter, og sikre at du ansetter en person som passer for jobben.

 

Lykke til med ansettelsen!

 

Staffers,
Rekruttering til hotell-og restaurantbransjen gjort enkelt!

You might also like...

More posts
arrow

Hvorfor kommunikasjon er viktig

Teknologi og digitale plattformer åpner og gir deg mer pålitelig og oversiktlig informasjon under hele ansettelsesprosessen. Kommunikasjon og informasjonsflyt under ansettelsesprosessen har aldri vært enklere.

Hemmeligheten bak vellykket restaurantdrift

Nesten alle de beste restaurantene i Norge har eiere som jobber ekstremt mye. Jeg har mange roller og holder mange baller i luften. Hadde ikke jeg gjort jobben til flere personer, så måtte vi ansatt en kokk til, og da hadde vi ikke tjent penger», sier Restauranteieren. Les mer hva