Mobiliser arbeidsstyrken din
Fa mest mulig ut av din navaerende arbeidsstyrke ved a dele ressurser internt.
Ekstern rekruttering
Behover du ekstra personell I travle perioder?
Eller skal du rekruttere den beste kandidaten til en fast stilling innen hotell- eller serveringsbransjen?
Julebordsesongen kan bli innskrenket eller t.o.m. avlyst av koronahensyn. Uansett utfall, byr situasjonen på utfordringer for bemanning i restaurantbransjen.
Koronakrisen har ført til usikre tider i restaurant- og utelivsbransjen. Det gjør det viktigere enn noensinne med effektiv og fleksibel bemanning.
Teknologi og digitale plattformer åpner og gir deg mer pålitelig og oversiktlig informasjon under hele ansettelsesprosessen. Kommunikasjon og informasjonsflyt under ansettelsesprosessen har aldri vært enklere.
Nesten alle de beste restaurantene i Norge har eiere som jobber ekstremt mye. Jeg har mange roller og holder mange baller i luften. Hadde ikke jeg gjort jobben til flere personer, så måtte vi ansatt en kokk til, og da hadde vi ikke tjent penger», sier Restauranteieren. Les mer hva
Ha en full oversikt over alt ekstra personale og nyrekruttering, alt på ett sted. Legg ut vakter, naviger enkelt og inviter andre ledere inn i organisasjonen.
Tips som kan hjelpe din bedrift overleve gjennom denne vanskelige tiden. Men også komme ut av det klar til å blomstre. Les mer