Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hvorfor kommunikasjon er viktig

Hvorfor kommunikasjon er viktig

Inntil nylig har ansettelsesprosessen for de fleste selskaper vært i form av en stillingsannonse lagt ut på nettet på ulike publiserings sider og sosiale medier for å nå ut til potensielle kandidater som kommuniserer skriftlig i form av en CV.

Selvom CV-er blir sendt til arbeidsgivere kan informasjonen i CV-en være begrense tog dermed gi arbeidsgiveren en unødvening vanskelig beslutning om å enten hente inn personen for ytterlige spørsmål eller gå videre til en annen kandidat. Dette fører til høyere ressursbruk for å ansette den neste kandidaten, i en allerede tidkrevende prosess.

Arbeidsgivere ønsker nå i større grad kommunikasjon med kandidatene før de velger enkeltpersoner til intervjuer for å bedre forstå kvalitetene til søkerne. CV-er er rett og slett en enveiskommunikasjon, derfor er det ikke rom for tilbakemeldinger eller videre samhandling mellom de to partene. Hvis en arbeidsgiver ønsker å vite mer, må de sende en formell e-post eller foreta en telefonsamtale; Dette blir et hinder under prosessen, da det ofte tar lang tid.

Digitale plattformer åpner imidlertid for umiddelbare samtaler via direkte meldinger, hvor spørsmål kan stilles før de bestemmer seg for om individet passer godt til rollen. Staffers er et eksempel på en slik plattform som muliggjør enkel og rask kommunikasjon mellom alle parter. Staffers vil også redusere sjansene for at du ansetter feil person ved å gi deg mer pålitelig og oversiktlig informasjon under hele ansettelsesprosessen. Kommunikasjon og informasjonsflyt under ansettelsesprosessen har aldri vært enklere.

  

Ansett på en smartere måte, og reduser tidsbruken!

 

Staffers,

Rekruttering til hotell-og restaurantbransjen gjort enkelt!

You might also like...

More posts
arrow

Hvorfor kommunikasjon er viktig

Teknologi og digitale plattformer åpner og gir deg mer pålitelig og oversiktlig informasjon under hele ansettelsesprosessen. Kommunikasjon og informasjonsflyt under ansettelsesprosessen har aldri vært enklere.

Hemmeligheten bak vellykket restaurantdrift

Nesten alle de beste restaurantene i Norge har eiere som jobber ekstremt mye. Jeg har mange roller og holder mange baller i luften. Hadde ikke jeg gjort jobben til flere personer, så måtte vi ansatt en kokk til, og da hadde vi ikke tjent penger», sier Restauranteieren. Les mer hva