Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Internt nettverk

Mobiliser arbeidsstyrken din

Fa mest mulig ut av din navaerende arbeidsstyrke ved a dele ressurser internt.

Kom i gang
arrow

Talent Markedsplass

Ekstern rekruttering

Behover du ekstra personell I travle perioder?

Eller skal du rekruttere den beste kandidaten til en fast stilling innen hotell- eller serveringsbransjen?

Kom i gang
arrow
X

Frequently Asked Questions

Hvordan betale lønn til staffers?

drop mdown

Når en staffer har jobbet hos din bedrift, er du ansvarlig for å betale de sin lønn som en vanlig ansatt. Lønnsopplysningene til jobb søkerne er tilgjengelige i din company admin på
admin.staffersapp.com hvor du kan logge inn med samme brukernavn og passord som på appen.

Etter du har logget inn, kan du trykke på "payments" i menyen til venstre. Da vil du få en full oversikt over alle som har jobbet hos deg, hvilke timer, og total skyldig lønn. Du kan også rapportere ansettelser gjort utenfor plattformen i denne oversikten.

Denne kan sendes til din regnskapsfører som enkelt kan utbetale lønn til de som har jobbet hos deg.

Kan jeg ansette en jobbsøker via Staffers?

drop mdown

§ 3.6 under "Hire Obligations". I tilfelle en kunde / arbeidsgiver ønsker å ansette en Staffer utenfor plattformen, vil bedriften varsle Staffers AS og senere bli fakturert 2500 NOK for direkte ansettelse eller engasjement mot en Staffer utenfor plattformen.

Dette kan enkelt rapporteres gjennom din bedriftsadministrator som du har tilgang til gjennom innlogging til din bedrift, admin.staffersapp.com under betalingsseksjonen.

Hvis du søker flere personer, anbefaller vi våres stillingsannonser for faste stillinger.

Hvis timene er feil i etterkant av vakten, hvordan endrer jeg det?

drop mdown

Du kan enkelt endre timene i vakten etterpå, så lenge dette blir godkjent av stafferen.

Hva er forskjellen mellom et Dagsvakt og Eventjobb?

drop mdown

Et dagsvakt er for bedrifter som Restauranter, barer og nattklubber. Her får du alle arbeidssøkeres lønnsdetaljer overført slik at du kan betale ut lønn sammen med dine vanlige ansatte.

Hvis du er en,
Arrangementsted, Arrangementsfirma, Catering selskap eller
Hotell med arrangementer / banketter har du muligheten til å legge ut eventjobb.

Et eventjobb kan bare legges ut av selskaper som kan tillates å ha (oppdragstaker) i stedet for en ansettelsesavtale (midlertidig ansatt) på grunn av norske arbeidslover.

Staffers Event AS vil fakturere hele beløpet til deg som kunde.

Hvilke er arbeidssøkerne inne i Staffers?

drop mdown

Staffers ser kun etter jobbsøkere som har erfarenhet fra bransjen. vi har satt et minimumsnivå på 1,5 års erfaring for at vare kvalifisert.

For at kvalifisere søkerne går de igjennom vår vetting prosess. Her legger de til sitt digitale CV, med tidligere arbeidserfaring samt referanser.

Så gjør vi en bakgrunnssjekk på dette og gir jobbsøkerne rett tilgang etter deres erfaring basert på hva referanerne siger . Dette gjør vi slik at du slipper se igjennom orelevante CVs.

Kansellerings policy

drop mdown

Det er viktig at stafferen møter opp på skiftene personen skal jobbe, då begge parterne har ingått en arbeidsavtale.

For å gjøre våre kanselleringer så enkle som mulig, driver vi med et Strike-system. Så snart stafferen når tre strikes, blir kontoen blokkert.  Bedrifter kan når som helst se strikene som stafferen har mottatt og kanselleringer de har gjort i profilen deres.  

Hvis stafferen sier i fra mer enn 48 timer før skiftet begynner, vil stafferen ikke motta noen strike.  Kansellerer mellom 48 og 6 timer før et skift = 1 strike.

Hvis stafferen sier i fra mindre enn 6 timer før skiftet begynner, vil stafferen motta to strikes.  Kansellerer mindre enn 6 timer før et skifte = 2 streiker

Om stafferen får 3 strikes, vil kontoen bli blokkert, og stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til support@staffersapp.com  

Hvis stafferen ikke møter opp på en jobb og ikke rapporterer til bedriften, vil vi umiddelbart blokkere kontoen til stafferen, og stafferen vil få 5 dager til å sende inn en klage til support@staffersapp.com.

Hvordan trekkes skatt?

drop mdown

Hvis du bruker Dagvakter og du skal betale ut lønn til en staffer, henter man de sitt skattekort, slik at det riktig skattetrekket blir trukket fra lønnen.

Kan andre i bedriften min få tilgang til bedriftsprofilen?

drop mdown

Ja, du kan enkelt legget til flere administratorer. Når du har lagt til en administrator, vil de ha full tilgang til bedrift profilen.
For å gjøre dette går du på din profil i appen, så trykk "Add manager".

Hva koster Staffers?

drop mdown

For Dagsvakter:
Som selskaper setter du timelønnen i systemet i samsvar med norsk lov. Disse varierer fra minstelønn 168 til 175 NOK avhengig av stilling. Når du betaler ut lønn sammen med dine vanlige ansatte, er de vanlige vil de vanlige for trygdeavgift som arbeidsgiveravgift.

Vi i Staffers har kun et påslag på 33 NOK per time i serviceavgift når tjensten brukes.

For Eventjobb:
Dette er den beste løsningen for kunder som ikke har mulighet at legge til ny personal i lønsystemet.

Når du bruker Eventjobber i systemet, sender vi i Staffers Event AS en faktura med hele beløpet, timebruk plus timesatsen. Ettersom det ikke tilkommer noe sosiale kostnader, er minimum beløpet per time 210-240 NOK.

Hvordan fungerer vurderingssystemet?

drop mdown

La stjernerangeringen vise hvordan din staffer har arbeidet på vakten sin.5-stjerne systemet virker slik:
5 stjerner: bra
4 stjerner: fornøyd
3 stjerner: tilstrekkelig
2 stjerner: utilstrekkelig
1 stjerne: ikke anbefalt

Når du gir en staffer en vurdering, vil den ikke være synlig for h*n før personen har fått 5 forskjellige vurderinger fra minimum to forskjellige arbeidsplasser.

Hva er aldersgrensen for å være en jobbsøker i Staffers?

drop mdown

Enhver arbeidsplass hvor en staffer vil skjenke alkohol over 22%, må denne personen være over 20 år gammel. Dette gjelder stillinger som servitør eller bartender. Hvis din staffer skal skjenke alkohol under 22%, er aldersgrensen 18 år.

Hvordan kan jeg kommunisere med jobbsøkerne på Staffers?

drop mdown

Det blir automatisk laget en chat mellom deg og stafferen din med en gang du godtar søknaden deres.

Du har også mulighet at spørre jobbsøkeren spørsmål via en direktchat innen du accepterer de på jobben om de er noe mer du lurer på.

Hvor lenge før en jobb jeg kan akseptere en Staffers søknad?

drop mdown

Hvis du aksepterer en søknad fra en arbeidssøker inne i Staffers, innen to timer, er det inngått bindende avtale.

Hvis du venter lengre enn to timer for å akseptere søknaden, er det nødvendig med en ekstra bekreftelse fra stafferen.
Hvis det har gått mer enn to timer, kan du godta andre forespørsler for å fylle posisjonen raskere. Den første stafferen som bekrefter forespørselen, får jobben.

Hvordan oppretter jeg en profil for min bedrift?

drop mdown

Du kan enkelt opprette en bedriftsprofil ved å oppgi nødvendig informasjon slik som bedriftsnavn, type, adresse og organisasjonsnummer.

Hvordan betaler jeg service eller rekruttering avgiften?

drop mdown

Du vil få en månedlig faktura på beløpet.

Hvordan få betalt?

drop mdown

Når du jobber gjennom Staffers, er du en midlertidig ansatt i virksomhetene du velger å jobbe for. Derfor vil du motta en normal lønn som ansatt. Betalingsopplysningene dine som er gitt i profilen din vil bli sendt til arbeidsgiveren etter et fullført skifte.

Jeg har ikke tilgang til denne jobben ..

drop mdown

Feilmelding: Du har ikke tilgang til "posisjon" -jobber .. ennå ...

Denne feilmeldingene vises fordi du ikke har lagt til nok tidligere erfaring for denne stillingen med et referansenummer. Legg dette til i profilen din, så evalueres du igjen.
Vi trenger at du legger til:
* Navn på stedet
* Posisjon du hadde
* Navn
* Telefonnummer til din forrige arbeidsgiver
* Da du jobbet der

Hva er forskjellen mellom Skift og Eventjobs?

drop mdown

Shifts
Når du henter jobber fra "Skift" -kolonnen i applikasjonen, blir du en midlertidig ansatt ved virksomheten som er vert for skiftet. Betalingsdetaljene dine blir sendt til virksomheten på slutten av måneden, og de vil deretter betale lønnen din sammen med de andre ansatte.

Eventjobb
Når du henter jobber under kolonnen "Hendelser", vil du jobbe som frilanser og må sende en faktura for å få betalt for jobben. Du kan velge å fakturere deg selv hvis du har ditt eget firma. Ellers vil systemet vårt automatisk bruke vår tredjepartsleverandør, frilansfinans for å fakturere dette for deg, og pengene blir lagt inn på kontoen din, akkurat som en vanlig lønn.Fordi vi kjenner de harde menneskene i serveringsbransjen jobber, har vi satt minstelønnen på arrangementsjobber på 210 kroner / t for å dekke den ekstra prosenten som legges til når du sender en faktura fra Frilansfinans.

Fritakskort / Frikort

drop mdown

Slik justerer du gratis skattekort.

* Logg Inn.
* Finn navnet på selskapet du skal / har jobbet for på listen.
* Angi hvilket beløp du skal tjene fra denne arbeidsgiveren / bedriften. (eks. 1250 kroner). Hvis du har flere arbeidsgivere, som de fleste ansatte gjør, må du dele beløpet mellom dem, men det kan ikke bestå det maksimale beløpet på (55.000 NOK).

* Dette betyr at du kan justere de forskjellige beløpene mellom arbeidsgiverne over tid, men hvis du allerede har tjent lønn fra en virksomhet, må minimumsbeløpet du allerede tjente oppføres her.

* Legg til hvilket beløp plan å tjene på jobben i høyre kolonne. Trykk "send".Hvis du ikke gjør dette før virksomheten har gitt lønnsperiode, er virksomheten pliktig til å skattlegge deg, 50% skatt av det totale beløpet som er opptjent på jobben.

Du kan også lese mer om det her. https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skattekort/frikort/del-frikortet-pa-flere-arbeidsgivere/

Skattekort

drop mdown

1. Gå til https://www.altinn.no/en/

2. Logg inn med ditt d-nummer / personlige nummer ved å bruke MinId eller din personlige kode.

3. Klikk på "innboksen" og bla deg ned til e-posten "skattetrekksmelding" eller "bekreftelse på D-nummer".

4. Åpne "Dokument" -> Last ned denne PDF-filen.

5. Last opp en kopi av dokumentet til skattekort-delen i appen.

Hvorfor kan jeg ikke se stjernevurderingen min?

drop mdown

Du trenger 5 forskjellige rangeringer fra minst to forskjellige selskaper for å se gjennomsnittlig rangering.

Hvordan kan jeg verifisere mitt konto?

drop mdown

For å bekrefte profilen din i systemet vårt, må du enten bekrefte den med bank-ID eller ved å laste opp et pass og en arbeidstillatelse. Dette for å sikre profesjonalitet på plattformen.

Venter du på å bli akseptert på en jobb?

drop mdown

For å gi deg mer fleksibilitet, har vi i ansatte bygget inn fine funksjoner for å lette jobbsøkingsprosessen.

Fra det øyeblikket du søker på en jobb, har selskapet 2 timer til å ta deg til jobben. HVIS selskapet overskrider denne fristen, vil du motta en bekreftelsesvarsel med spørsmål om du fremdeles vil jobbe eller ikke.

Hvis virksomheten ikke godtar noen før to timer,
lederen kan godta alle som søkte, og den første som bekrefter vil få jobben.

Når du får varselet om de to timene, vil appen ta deg direkte til "bekreftingsskjermen" Den første som trykker på bekreft, får jobben og jobben vil være på "mine jobber" -skjermen under "kommende".

Kanselleringsvilkår?

drop mdown

Det er viktig å møte opp for skiftene du er ansatt til. Hvis du ikke gjør det, kan det hende vi må suspendere kontoen din.

For å gjøre avbestillingsreglene våre så enkle som mulig, opererer vi med en tre streikepolitikk. Så snart du kommer til tre streik, blir kontoen din suspendert.

Bedrifter kan når som helst se streikene du har mottatt og kanselleringer du har gjort i profilen din. Hvis du gir virksomheten beskjed om at du ikke klarer å gjøre skiftet mer enn 48 timer før skiftet skal starte, vil du ikke få streik.

Avbryter mellom 48 og 6 timer før skift = 1 streik.

Hvis du gir virksomheten beskjed om at du ikke klarer å gjøre skiftet mindre enn 6 timer før skiftet skal starte, vil du motta to streik.

Avbestiller mindre enn 6 timer før skift = 2 streiker

For å fjerne en streik, må du fullføre 3 skift med en gjennomsnittlig rating på over 4 stjerner.

Når du oppnår tre streik, blir kontoen din suspendert, og du har fem dager på å sende inn en appell til support@staffersapp.com.

Hvis du ikke dukker opp på en jobb og ikke klarer å varsle virksomheten, vil vi øyeblikkelig suspendere kontoen din, og du har fem dager til å sende inn en appell til support@staffersapp.com.

Kontrakter

drop mdown

For Shift, blir du midlertidig ansatt i perioden med stillingsstillingen ved den virksomheten du velger å søke på. Alle midlertidige arbeidsavtalekontrakter blir automatisert og signert i appen.

Hvem er ansvarlig for skattekortet mitt

drop mdown

Virksomheten du jobber for får deg skattekort. De har all betalingsinformasjonen din, slik at de kan få skattekortet ditt fra Altinn. Hvis du har en "frikort", må du informere virksomheten noen før de utbetaler lønn.

Minimumslønn i applikasjonen

drop mdown

Minimumslønn er 167,90 kroner hvis du er over 20 år. Hvis du er over 18 år er minstelønnen 134,09.

Dette vil bli regulert etter norsk lov.

Renholder har minstelønn på 181,43 kroner. Vi har noen jobber på plattformen som tar mer erfaring, på disse stillingene har vi satt en minstelønn på 175 kroner. Dette er for bartendere, kokker og servitører.

Hvordan får jeg tilgang til å hente jobber i Staffers?

drop mdown

For å få tilgang til ansatte, må du gå gjennom en 7-trinns prosess.

1. Bekreft med facebook
2. Tast inn telefonnummer
3. Navn, e-post og eventuell referanse *
4. Legg til erfaring (Navn og antall tidligere arbeidsgiver). Her vil du få 5% per tidligere jobb, opptil 3 jobber.
5. Velg hvilken stilling du har erfaring med
6. Velg dagene du leter etter jobb
7. Skriv en beskrivelse av deg selv og lag en kortfilm der du forteller litt om deg

Arbeidsvisum / tilbudsbrev

drop mdown

Ettersom at vi er en IT-arbeidsplattform, kan vi dessverre ikke utstede noen form for arbeidsvisum eller tilby brev. Plattformen vår er bare for personer som allerede er kvalifisert for å jobbe i Norge. Du kan registrere deg gjennom vår hjemmeside hvis du får et arbeidsvisum / tilbudsbrev i fremtiden.

Jeg trenger hjelp, hvem kan jeg kontakte?

drop mdown

Du kan bruke chatten i appen under hver jobb, eller du kan finne den under "innstillinger" -> "Kontakt oss".

App Store nedlastingsknapp.Google Play nedlastingsknapp.
Update cookies preferences