På jakt etter sommerjobb?

Vil du jobbe i sommer? Men kanskje ha litt fri også? Kanskje du ser etter en sommerjobb, eller har bare lyst til å jobbe litt innimellom? Med Staffers finner du jobbmuligheter med full fleksibilitet. Vi spesialiserer oss innen rekruttering for hotell- og serveringsbransjen, og vår plattform matcher arbeidstakere med bedrifter innen serveringsbransjen - både for faste og midlertidige stillinger.

Jobbe på festival eller restaurant?

Akkurat nå finner du mange ledige jobber på festivaler, barer og restauranter i hele Norge.

I Staffers appen vil du finne ledige stillinger som kokk,servitør, bartender, barback/runner, og ulike typer eventjobber. Når og hvor du vil jobbe er helt opp til deg.

Alle ledige jobber publiseres i Staffers appen fortløpende, last ned appen i App Store/Google Play for å se hvilke jobber som kan passe for deg. Du oppretter enkelt profil og søker på jobber direkte i appen.

Det er trygt å finne jobb med Staffers

Vi i Staffers er opptatt av å være transparente og du kan være trygg på at den lønn som blir oppgitt er korrekt og blir overført til din bankkonto ferdig beskattet. Har du noen spørsmål om lønn, skatt, forsikring eller andre ting er vårt kundeservice team behjelpelige med å svare deg på alt du måtte lure på.

“Jeg liker fleksibiliteten Staffers gir meg. Jeg har en fulltidsjobb men det å ha muligheten til å ta ekstra vakter når det passer meg er en mulighet jeg setter pris på. Jeg har anbefalt appen til mange venner og de liker den alle sammen. »
Louis Nguyen, Staffer

 

Fremdeles ikke helt sikker? Les mer om fordelene med å søke jobb gjennom Staffers her.

 

Lyst til å komme i gang med det samme? Last ned appen her.

 

Lykke til med jobbjakten, og god arbeidssommer!

 

Staffers – et nettverk av muligheter.

 

You might also like...

More posts
arrow

5 grunner til å søke jobb via Staffers

Over 350 personer oppretter profil hos Staffers ukentlig, og her er 5 grunner til at du bør gjøre det samme.

Hvilke type jobber tilbys via Staffers?

Staffers formidler både faste stillinger (heltid og deltid) og korttidsoppdrag innen serveringsbransjen. Typiske stillinger i serveringsbransjen er servitør, kokk, kjøkkenassistent, hovmester, bartender, barback, og oppvaskmedarbeider.